Uttömd

Ligger nu och slappar i det sköna hörnet på soffan. Ljusen är tända i hela huset och Melle sover snart gott i sin säng. Bara pappa som saknas för att kvällen ska bli helt perfekt!

Hade idag en tid på vårdcentralen. Haft lite problem med magen dom senaste 2 veckorna. Inget allvarligt men alltid bra att kolla upp.
Vad som hände och sades låter jag vara osagt, inget vi behöver gå närmare in på. Men jag kan säga att det inte är något allvarligt och att jag håller tummarna för att allt blir bra av sig självt.
Fick i allafall lämna 6 rör med blod. Är van att ta blodprover, brukar bli 3 rör varje gång. Och det är inget som jag lider av. Men idag är armvecket helt ömt, blått och svullet. Ser inte klok ut och den ömmande känslan vill inte gå över heller. Hoppas på att det blivit bättre tills imorgon?!

Så ikväll ska jag bara ligga och ha det gott i soffan. Inte göra många knop extra. Samla kraft och sen blir sängen med nya Mama.
Nya byrån blev riktigt bra. Lite sugen på att skaffa en till och ha på andra väggen. Kanske en i samma storlek eller modellen mindre?! Vi får se vad min kära man säger ;-)
Är det Idol för er del eller gör ni något annat skoj denna fredag!?


Kommentarer
sofie säger:

ville bara att jag saknar dig vännen

2009-11-20 | 21:54:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback