Alla behöver vi en P.A.U.S!

Älsklingen var ju som jag berättade igår och fick lite massage och en ansiktsbehandling. En liten present från deras chef, snällt måste jag säga.
Så när han kom hem överraskade han mig med ett presentkort. Har nog beklagat mig över att INTE JAG får något sådant från mitt jobb. Och min hy som aldrig varit riktigt rolig.
Den blir lätt lite glansig och lite rölätt på kinderna. Har aldrig haft problem med finnar eller plitor, vilket inte heller är särskillt skoj. Får lätt torr och grådasskig hud till vintern med.
Så nu ska jag ta en ansiktsbehandling på 1,5 timmar. Det är mammalyx ;-) Väl behövligt när sömn inte står på schemat och att sminkningen oftast består av mascara och lite rouge. Kommer att känna mig som en ny människa.


Tack världens bästa älskling. Du skämmer verkligen bort mig och det gör bara att jag älskar dig ÄNNU mer...hur det nu är möjligt!

Nu är det bara en bokning av tid som står på schemat. Det är bra att dom har öppet på lördagar. Lättast för mig att gå då eftersom älsklingen kan ta hand om Melle. Skulle vilja komma iväg redan på lördag men det är för kort varsel. Blir nog om några veckor, ska kolla med Christian när han kommer hem.

Nu ska jag fixa med lite lunch, både till mig och Melle. Blirr rester för min del, ungsfalukorv och mos....MUMS! Melle ska få massor med mat han också. Hoppas på att det kommer att funka med utökade potioner för honom!?
KRAM från oss!


Kommentarer
Angelica säger:

Avundsjuk är rätta ordet för mig nu!! vill oxå!

Jag har dock pissig hy nu med löjligt mycket finnar. Får det av alla skithormoner.. =( Men hoppas på att det försvinner när jag slutar amma sen.

2009-10-13 | 11:19:51
Bloggadress: http://aimeesmom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback