I morse ville jag aldrig kliva upp!

Ville som sagt inte kliva upp ur sängen i morse. Men det berodde inte på att jag var trött eller något liknande.
Hade världens mysigaste lille kille inne i sängen. Melle var glad, skrattade och pratade massor, vilket är mys för mig =)
Det som gjorde att vi inte gick upp var för Melvin har nu lärt sig att ställa sig på alla fyra. Är lättare i sängen eftersom det är mjukare än golvet. Igår började han så smått att ställa sig på vardagsrummsgolvet men imorse var han verkligen på G. Jag lovar att han hade en mycket stolt mamma i sängen =D
Men tro inte att det slutade i sängen, nej han fortsatte när vi gått upp på golvet. Det är lite vingligt men det går fort framåt. Ger honom veckan ut sen har han nog fått kläm på det =)


På bara en vecka har Melle gjort framsteg. Yttligare ett bevis på hur snabbt tiden går. Man måste verkligen njuta av VARJE dag!

Nu ligger Melvin och sover en liten nap. Skulle gärna  sätta sig och bara slappa men har all tvätt från igår att ta tag i. Blir att vika lite och plocka in det som går, Melles tvätt får vänta tills han vaknar. Vill inte störa när han sover på förmiddagarna. Den sömnen är aldrig lika djup som på eftermiddagen.

KRAM!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback