Lite thailändskt kanske?!


Har på mig mitt reafynd från MQ. En Bondelid tröja för halva priset =) Kommer bli bra att växa i under hösten.

Nu åker vi iväg till stan för att även idag äta en mysig lunch på stan. Hoppas lite på att äta på Thai coconut, sugen på wokat.
Åt där när Melvin var nyfödd men jag minns jag var livrädd för att äta något som skulle göra att han fick ont i magen. Man vet ju inte vad dom är känsliga emot när dom är så små. Lite vitkål eller blomkål kan ju göra deras små magar helt fel. Men det gick faktiskt bra men sen har han inte reagerat på mycket jag ätit. Kanske därför han själv är så matglad =)
Vi får se vad älsklingen säger, han kanske vill ha något helt annat!?

Ska även passa på att fixa lite på stan idag. Igår hade vi inte riktigt tid till det så vi gör det idag istället. Måste köpa ett par stödstrumpor. Vet att det är tantvarning på det men mina ben behöver det. Var likadant när Melle låg i magen.
Kanske blir en liten latte med. Kaffe funkar inte för magen men en latte går bra. Är ju så mycket mjölk och så lite kaffe i den ;-)
Dags att klä på lillkillen och sedan ge oss iväg. När vi kommer hem har vi tvättstugan, inget skoj. Men vi piggar upp det med en fika hos Carro och Nicke. Det blir trevligt det.

Hej så länge kära vänner!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback