Lite till Melle och något till mig!

Äntligen fredag mina vänner! Skönt med helg, då vi bara kan mysa och ta det lungt. Precis så som det ska vara.

Var en sväng på stan idag med mina kära föräldrar. Blev ingen lång sväng pga det tråkiga vädret. Vill inte vara ute när det är regn och kallt. Har nog inte vant mig vid höstvädret än.
Var ju på jakt efter nya bodies till lillkillen. Med tanke på hur mycket han äter nu så lär han växa ännu mer =) Snart har han växt ur storlek 74 så det blev att inhandla storlek 80 idag. Köpte 6 st nya, varav två av dom var storlek 74. Tänkte att det är bättre att det är lite förr stort än att han växt ur det om 1 månad.


Lite nya kläder till min älskling.

Med risk för att låta snål nu så måste jag säga att visa affärer tar ganska bra betalt för en vanliga body. En lite tuff body kan kosta allt mellan 70-100 kr. Det är lite saftigt när det är kläder som bara passar några månader. Kanske är snål nu men det är mycket som kostar i den här åldern. Blöjor, gröt, mat mm men det får man ta. Inte så vi har några problem att betala för oss. Är bara så att jag lider av dumsnålhet =) Ja ja, glöm vad jag precis skrev, för det är ett I-lands problem.

Blev även något litet till mamma idag. Kläder det blir det inte så mycket av nu =) Men idag slog jag till och köpte ett halsband, på rea också ;-)
Och så svängde jag in på apoteket och köpte nya åksjuketabletter. Trött på att behöva må så illa på mornarna och hänga över toaletten. Har tyvärr tappat lite i vikt, vilket inte är så bra. Varken för mig eller bebisen. Så nu måste vi få ordning på det.


Lite nytt att piffa till min höstgarderob med.

Nu ska vi snart natta en liten kille här. Skrev ju i morse att vi försöker få honom att sluta att dricka välling när han ska sova. Menade inte att vi ska få honom att sluta att dricka välling.
Sen blir det mys framför idol. Som kvällen till ära ska ha Michael tema =D Me like me like.

På återseende bloggisar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback