Lördag!

Vilken lördag vi har haft, mycket härlig må jag säga!

Började med härlig shopping, även om regnet öste ner och det var smockat med folk. Ingen blev nog skrämd av regn och vind ;-)
Handlade lite på Lagerhaus som öpnnat i stan. Blev en fin glas bruk att haa socker i. Två små fina vita lyktor och en halkmatta till badkaret. Melvin vill inte sitta ner i badkaret längre, utan ska "gå runt". Och ett badkar med barnolja i är ganska halt ;-)
Sen blev det en fika/lunch med svärfar/farfar och Mahnaz. Har inte setts på ett tag så det var skoj =) Speciellt för dom, Melle växer ju så mycket nu. Han blir bara större och större för varje gång.
Var kul och se hur han flörtar med alla omkring sig. Bordet brevid fick en liten smak på det =)

När vi sedan var på väg tillbaka till bilen träffade vi på Carro och Liah. Dom var på stan med farmor. Så det blev att följa med hem till farmor på fika.
Härligt att träffa lilltjejen, hon har växt sen vi sist träffade henne. Kan inte förstå hur en bebis kan vara SÅ gullig!
Fick äran att ge henne mat från flaskan. Och den damen kan tutta vill jag lova =) Kunde knappt få in nappen i munnen på henne, sött!
Tror även Melle tyckte det vfar lite kul att träffa kusinen. Han vet att hon är mindre så han är väldigt försiktig när han är nära henne.

Så nu sitter vi i soffan och tittar på Körslaget och bara myser. Lillkillen somnade tidigt så vi passade på att äta i lugn occh ro. Det är mys för oss, några timmar helt för oss själva!
Jag hoppas att ni har det minst lika mysigt som vi har det. Det är NI värda efter en sådan regning lördag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback