Lördags kväll hos oss!

Glad alla helgona kväll på er. Hoppas att ni firar den på bästa sätt?! Om det så är på det mer amerikanska sätet Halloween eller det mer svenska med hedrande av dom nära och kära som inte finns med oss längre!?
Mina tankar har gått till dom som inte längre finns med oss. Ett ljus på graven är alltid fint. Men inget måste, så länge tankarna finns hos dom som inte längre är med oss!

Eftermiddagen och början på kvällen har vi spenderat ihop med Christians mamma, Tomas och hans dotter Louise. Carro och Liah kom även hit och fikade med oss. Hon valde även att stanna kvar en bra stund efter att dom andra gått. Nicke har tyvärr blivit sjuk, så dom flydde hemmet lite extra länge.
Var trevligt, vi pratade om barn, förlossningar, skvaller ;-) och annat skoj. Kul att dela erfarenheter och råd med varandra. Sen är det alltid skoj att ha sina nära och kära på besök.
Så tack för den trevliga pratstunden, det var behövligt =)

Nu ska vi snart äta här i huset. Ugnen går för fullt och snart ska jag steka på köttet och skära grönsakerna. Blir en enkel men god lördagsmiddag. Tycker inte att man behöver göra det allt för avancerat. Man ska ju ha tid att mysa och bara ha det gott.
Melle sitter och leker på golvet och är glad för tillfället =) Han har fått en massa gamla kataloger att leka med. Kul att ha sönder och prassla med =)
Han har haft en härlig eftermiddag med glass och kladdkaka och en faster som lekte på golvet med honom. Det tyckte nog både han och Carro var skoj =) Liah passade på att slappa i farmors famn då, gullungen =)
Snart är dom så stora så dom kan leka ihop. Det blir roligt, vilket fart det kommer att bli. Och bra att dom är så nära i ålder också!


Mellebus i full fart med att riva sitt gym. Nu ställer han sig upp på knäna och försöker att resa sig men än är han inte tillräckligt stark =)

Senare ikväll ska jag visa den fina tomtedräkten som Melle fick av farmor och Tomas. Vilken gullig liten tomte vi kommer ha i år =D Han fick även två nya mössor, det går alltid åt.
Men kort på det får komma lite senare. Nu måste jag ta tag i maten. Köttet fixar inte sig själv.
På återseende!


Kommentarer
Faster Carro säger:

Tack för en otroligt mysig o trevlig dag! Får bli oftare sen när ni kommit iordning med huset och flytten...Måste även tacka Melvin som lät mig leka med honom o hans bil på golvet. Det var en mysig stund, fasters favorit!..Njut av kvällen så ses vi snart igen :) Kramar faster o kusin Liah

2009-10-31 | 18:31:01
Bloggadress: http://minigustafsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback