Mellebus!

Gud vilken härlig liten kille vi har. Det är väldigt svårt att inte älska denna unge ännu mer =)
Han har verkligen blivit duktig på att ha med ute på stan, på möten och på andra besök. Bara på några veckor har han ändrat sig massor och "växt upp". Om man nu får säga så??
På stan var han duktig och åt sin mat utan något gnäll. Och inte skrek eller grät han, utan han satt fint och skötte sig. Kanske berodde liiiite på att han fick smaka lite mat av pappa!? ;-) Lovar att det är en liten allätare vi har här hemma. Hoppas bara att det håller i sig och han inte blir pippligare med maten när han blir äldre!?

På banken var han ännu bättre. Han skötte sitt medan vi pratade med vår bankman Annika. Han lekte lite på golvet, utforskade rummet, lekte i våra knän och sa inte ett ljud. Eller jo, lite prat och skratt men inget störande =)
När man just är på banken är det ganska så skönt om han är lite städad och inte för alltför mycket liv. Så mamma och pappa har nu fått klart för sig deras nya boendekostnad. Men även lite om nya försäkringar som kan vara bra att teckna när man bor i hus. Ifall någon utav oss skulle gå bort, så den andra har råd att bo kvar. Men det är inget som vi räknar med ska hända men man ska tyvärr aldrig säga aldrig!
Så nu ska vi tillbaka den 13 november när vi får huset för att lösa lånen och föra över slutsumman för huset. Och i den vevan får vi även nycklarna!! =D


Liten kille busandes i soffan i väntan på Annika =)

Så nu ligger Melle och sover fullt påpälsad i sin säng. Är inte vanligt att han fortsätter att sova när man bär upp honom för trapporna, så jag vågade inte klä av honom. Utan nu får han sova tills han vaknar. Hoppas på att det blir ca 1 timme till!?
Jag ska bara ta det lungt och slappa i soffan. Är fortfarande mätt sen vår lunch på Texsas long horn =) Åt deras underbara ribs, värda att dö för ;-) Befinner mig faktiskt lite i matkoma fortfarande.
Blir nog att gå dit någon kväll och äta snart men då utan barn. Så jag och älsklingen får lite alonetime, viktigt att ha det med ibland.

KRAM så länge!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback