Never say never!

Äntligen är fredagen här igen. Nu laddar vi ute i stugorna igen för en helg med FREDAGSMYS =)
Kan tänka mig att ni kommer göra som oss. Äta något extra gott till mat och sedan mys och något litet mumsigt till idol.
Jag är sjukt sugen på pasta och köttfärssås. Ni vet en sån där med mycket vitlök och lök i. Som har stått och puttrar på spisen länge så alla smaker kommer fram. Och i kylen har jag en stor chokladkaka med apelsincrisp, som åker fram lagom till idol =D
Måste nog säga att det här är mitt recept på en lyckad och extra mysig fredagskväll!

Den här morgonen började på sämsta sätt. Med en pigg kille vid 05.30, och inte ville han somna om helt.
Så efter en stund fick han komma in till oss och pappa gick upp för att göra lite välling.
Den rann snabbt ner och efter lite gos och sång la Melle ssig på sidan mot mig. Han sköt upp sig lite extra på kudden så jag fick mitt ansikte i hans mage. Sedan lade han armen över mitt huvud och tog ett stadigt grepp med båda händerna i mitt hår och somnade =D
Efter ett tag tog han bort armen och jag kunde röra lite på mig. Skönt att få lägga sig lite bekvämt och somna om. Och vi sov nästan tre timmar till, väl behövligt för oss båda. Synd bara att inte pappa kunde få göra samma sak =( Men vi hoppas på att om helgen blir likadan, så kommer det här att funka lika bra!? Det håller vi tummarna för.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan fara iväg till stan. Måste fixa med lite ärenden som jag inte tog tag i igår. Skönt att göra något dessa trista dagar med. För inte blir man piggare och gladare av att sitta inne =) Även om det är skönt ibland med. Att faktiskt slippa ge sig ut i regn och rusk.
Nu börjar vi vårat fredagsmys vänner, JIPPI!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback