Nu är mina krafter tillbaka

Godmorgon måndag! Härligt med ny vecka, höstlov för alla barn och novembers intåg. Vilket gör inflyttningen till huset riktigt nära nu =) Vi längtar nästan ihjäl oss här hemma.
Var ute en sväng vid huset i lördags och nu har tomten blivit uthjämnad och alla tapeter och all inredning på plats. Det var tillochmed städat =) Såg städmaterialet stående innanför dörren och golven såg skinande rena ut =D Så nu är huset nästintill redo för att flyttas in i!

Ber om ursäkt för min frånvaro här under helgen men varken kraft, ork eller lust har funnits. Och det är viktigt att komma ihåg att man inte ska låta bloggen styra ens liv.
Men idag känner jag mig som mitt gamla jag. Fick faktiskt lust att sätta mig här och titta in när vi gick upp. Och det är ett bra tecken.
Igår var jag inte i form, trött och illamående nästan hela dagen. Var själv med Melle eftersom älsklingen hade J. Som tur var det bara 5 timmar men det räcker när man inte är i form. Som tur var sov Melle en del under den tiden. Och sen myste vi massor i sängen, det är härligt =)
Jag hoppas nu att jag inte ska få något bakslag!? Vill orka göra saker, inte känna som om jag bara sovit några timmar under natten. Och våra nätter dom senaste nätterna här hemma har varit rikigt bra. Det tackar jag för =)

Måste även berätta en rolig sak. I lördags var Mikie här hos oss på kvällen. Och det han sa till oss fick mitt hjärta att fyllas med så mycket värme =D Jag håller tummarna för dig och hoppas att allt går din väg!
Så det var lite av en ny sida jag fick se av honom i lördags. Lite kul med tanke på att jag kännt honom i över 6 år nu. Men det är väl det som är härligt. När man hela tiden får upptäcka nya sidor av människor och framförallt när det är bra och fina sidor =)

Nu ska jag och Melle äta lite frukost och sen ta och kicka igång den här måndagen på allvar =)
Just nu tog Melle tag i en låda och reste sig upp på knä =D Gud vad fort allt går nu. Förra veckan började han att krypa lite på knäna. Fast han gillar nog sig magålande sätt bättre. Det går ju snabbare ;-)
Glad måndag på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback