Rum för rum

Här kommer dom tidigare utlovade bilderna från huset.
Kom nu ihåg att dom är tagna med mobilkamera, så kvalitet och och bredden på bilderna blir inte så bra. Bättre bilder blir det när vi flyttat in =)

 
Badrummet snett från vänster på första och rakt frammifrån på det det andra kortet.

 
Köket från tvättstugan på första bilden. Det ser väldigt litet ut men bilden ljuger lite. Den andra bilden är tagen från hallen.

 
Första rummet är Melles rum. Tapeten i hans rum är vi nog mest nöjda med =) Och den andra biloden är vårat sovrum. På väggen till höger har vi en fondtappet men på håll syns den tyvärr inte. Bättre bilder kommer senare =) Och självklart så rummen mindre ut än vad dom är. Svårt att få med hela rummet på bild.

 
Vardagsrummet, älskar att det är så öppet och ljust. På höger bilden ser man kanske lite utav fondtapet vi valde. På den sidan kommer vi ha matsalsbordet och då är det snyggt att bryta av med en annan tapet. Man får då lite känsla av att man är i ett annat rum.


Och så avslutar vi med tvättstugan =)

Då har ni fått sett en liten preview av hur det ser ut. Vill ni se det live får ni höra av er efter den 17 nov, då har vi nog kommit lite iordning och vi kan bjuda på en fika ;-)
KRAM!


Kommentarer
sofie säger:

mycket fint! tror det kommer bli kalas =)

2009-11-01 | 10:11:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback