Vikt & längd!

God morgon god morgon hör fåglar sjunga glatt.....
Här har morgonen startat tidigt precis som alla tidigare, kl 05.30. Det är då man vaknar av att någon liten kille ligger och pratar HÖGT i sin säng =)
Så här har vi redan ätit frukost, ovanligt tidigt. Men det är lika bra så jag slipper att må illa. Känner mig inte helt i form när kliver upp men det går oftast över så fort jag får lite mat i magen.

Igår kväll testade vi lite nya saker för att Melle ska sova bättre på  nätterna. Eller han sover bra men äter lite för mycket välling om natten. 2*220 ml och då har även fått lite i samband med att han ska somna.
Så nu ska vi öka hans matpotioner under dagarna och försöka få honom att somna utan välling. Och det funkade ganska bra inatt. Han åt ingen välling när han somnade men fick när han vaknade vid 21. Sen vid 03 ungefär, vilket är bättre än tidigare nätter. Men man får ibland gå upp och vända på honom när han hamnat på mage. Då vaknar han och är lite ledsen men somnar om direkt när man vänt honom.

Men nu ska ni få veta vad han vägde igår på BVC, inte lika mycket som jag trodde =) Men en fin vikt ändå.

Vikt då: 7920 g
Vikt nu: 8700 g
+/-: + 780 g

Längd då: 70,8 cm
Längd nu: 74 cm
+/-: + 3,2 cm

Melvin har en fin jämn kurva som ligger något över genomsnitt. Så han mår mer än bra =)
Så nu kommer det att dröja 2 månader innan vi ska på besök igen. Så det blir precis i samband med att vi flyttat. Vi kommer välja att gå kvar i Ekholmen även efter vi flyttat. Trivs så bra med Erica och hon känner Melle så jag vill inte byta. Kommer nog att ha nya bebisen där också, lika bra att dom på samma ställe =)

Nu blir det att lägga sig och vila lite i sängen. Melvin har somnat om i sängen. Det är det som är skönt när han vaknar så här tidigt, han somnar om ganska så tidigt =) Får försöka se det possitiva i allt.
CaRpE dIeM!


Kommentarer
Angelica säger:

tänk att nästa gång när ni ska till bvc med melle är det inte bara han som vuxit;)

2009-10-13 | 11:18:36
Bloggadress: http://aimeesmom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback