5 års jubileum!

Jag skrev nog lite fel förut, var inte 10 år Myran firande idag utan 5 år. Jag skyller allt på Sofie, det var hon som sa 10 ;-)
Var en trevlig lite fest som Myran anordnat idag. Var mycket barn och många föräldrar och mycket personal =) Men det är så det ska vara, riktig feststämmning!
Vi bjöds på glass med maränger och choklad/kolasås. Jag tog lite glass till Melle och en kopp kaffe till mig. Inte direkt sugen på massa glass och sötsaker precis efter frukosten. Men en kopp kaffe var gott, hade inte druckit någon på morgonen ;-) Vilket ni vet att jag nästan måste...


Sofie är inte så duktig på att ta kort med någon annans kamera ;-)

 
En clown undehöll oss under fikat. Melle verkade gilla honom skrapt, han bara tittade på honom och sedan la han av ett leende =)

 
Mammas lilla hjärtegull hade mycket att titta på idag. Bla en clown som tog ett kort på sig själv med vår kamera =)


Världens bästa Gullan poserade för kameran.
Gud vad jag önskar att jag kunde få ha henne som barnmamma till Melle. Kanske skulle lägga in det som förslag till henne!? ;-)

 
Vilken lyckad dag det blev!

Dagens roligaste måste nog ha varit sjukhusclownerna. Vilka underhållare dom är =) Dom vet precis hur man ska roa små barn. Så det var mycket sång och stoj, vilket framförallt barnen uppskattade. Vi föräldrar tyckte nog att det blev lite för mycket ibland.
Det som dom gjorde bäst var nog sångstunden. Då spelade dom ukulele och sjöng en massa skojiga sånger. Bäst var nog den om hajarna, var så både jag och Lööke drog lite extra på smilbanden då =D

Det var ett mycket lyckat jubileum. Det var roligt både för barn och föräldrar. Så om 5 år hoppas jag på att vi kommer att fira 10 år =)
Dags att fixa till sig lite inför natten nu. Snart ska ni får se vad jag och Sofie gjorde på eftermiddagen =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback