Dax för PAX

God kväll! Nu är vi hemma igen efter en dag med lite to dos. Har hunnit med att ge Melle lite mat och nu så badar han och pappa. Vanligt fredags mys i vårat hem =)
Idag fick lillkillen inviga sin nya skor som vi köpte till honom på rean för någon månad sedan. Är storlek 20 och jag hade räknat med att dom skulle passa senare i höst men nu är dom helt perfekta =)
Så idag blev det höstpremiär för dom och så otroligt söt han blev i dom. Och han verkade tycka han var rätt snygg i dom också. Han satt länge framför spegeln i hallen och beundrade sig själv =D
Bra att börja ha något på fötterna nu när det börjar att bli lite höst ute. Fast idag kan man inte direkt säga att det var höst. Raka motsattsen till hur det var igår då det verklgen var höstkallt ute. Blir inte klok på det här vädret!


På väg ute genom dörren för att hämta pappa innan husvisningen. Idag fick även nya Barbapappa mössan invigas. Kanske är lite ör vamt med mössa men jag vill inte riskera att han får öroninflamation igen. Så nu är mössan nästan jämt på när vi går ut =)

Nu är det dags att hämta upp min lille prins ur badet. Sen är det riktigt fredagsmys som gäller!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback