Det går lite upp och lite ner


Min lilla älskling alldeles nyss i köket. Han har redan nu fått på sig pyjamasen och verkar för stunden "lite bättre".

Dagen har varit både bra och dålig för vår lillkille. Han har sovit en hel del men det är bara bra. Vi gjorde så att vi tog upp vagnen och ställde innanför dörren så han kunde få sova i den. Bara att höja huvuddelen lite och det har verkligen hjälpt.
Tyvärr verkade han riktigt dålig efter att ha sovit en stund efter lunch. Han var jätte ledsen och tog sig för örat. Så vi började befara att han hade öroninflamation.
Blev att ringa vårdcentralen och där fick vi besked att dom ringer upp om ca 2,5 timmar. Som tur var sov Melle nästan hela den tiden som vi väntade att telefonen skulle ringa. Och någon läkare det får han inte träffa. För kort tid har han varit dålig, så vi ska avvakta.
Just nu känner jag väl inte att det gör något, han är ju lite piggare. Men om han blir bara lite sämre så ska han träffa en läkare. Så enkelt är det bara!

Nu ska vi snart börja och laga lite mat. Handlade en massa mysmat tills ikväll när vi gick en promenad förut. Netto hade invigning och vi gick det och handlade en massa billiga bra saker.
Butiken nere i stan har varit SÅ sunkig men den här är stor, ljus och fin. Kommer nog att gå dit och handla lite ibland. Kanske för att dom har lite andra roliga saker än bara mat ;-)

Kram på er så länge!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback