Ett litet framsteg...

..i vårat tragglande med vällingen. Pappa har suttit lite själv med lillkillen i soffan, medans jag "gömde" mig i sovrummet. Ett litet råd från Erica på BVC.
Så idag drack han faktikst lite grann innan han tyckte att det var nog. Men det han inte vet är att vi INTE kommer att ge oss ;-) Men som jag sagt tidigare, jag har inga större förhoppningar!
Istället har han nu tryckt i sig en halv burk med burkgröt. Den går alltid ner men idag skulle han visst "tutta" i sig den. Funkade det med, en liten speciell kille vi har här hemma =)
Tänkte ge honom lite mosad banan nu. Kanske lägger den sista lilla hungern han har i magen innan han äter kvällsmat med oss.
Blir en liten egen taco till honom idag. Lite grönsaker och lite färs utan någon krydda. Och så i med allt i mixern och kör några varv. Tror det blir en festlig lördagsmys måltid för honom också =)


Mevin den envise!
Det har han från sin far ;-)

Nej nu blir det att dricka upp kaffet och sen ska jag ner och montera fast min lattehållare som jag hämtade ut idag =) Jag är nästan lite uppspelt måste jag säga!

På återseende!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback