Mammas gullunge!

Hur kan man göra en dusch ännu mer härlig??
Jo det ska jag berätta för er. Ens lilla prins kommer inkrypandes i badrummet och drar av ett super leende =D Det gör mina ögon fyllda med tårar, av lycka!

Blev ingen längre sovstund för min lille prins på förmiddagen. Han sov bara 1 timme, istället för ca 2 som han brukar. Så det var bara att lägga honom i gymmet i vardgasrummet.
Så min långa dusch fick vänta till någon annan dag. Det är så när man har barn, allt blir inte riktigt som man tänkt sig =)
Så när jag stod där i duschen hörde jag något från köket. Lät precis som när Melle far fram på golvet. Lite hasande och krypande ljud ;-)
Så jag tittar ut genom duschdraperiet och vad ser jag krypa fram till tröskeln. Jo min lille sork! Han tittar på mig och ler som bara han kan. Och självklart ler jag tillbaka och resten av duschen pratar vi med varandra. Kunde inte tänka mig ett bättre sätt att duscha på =D

 
Det är en liten kille med fart i som vi har här hemma nu =)

Den kärlek som jag känner till Melvin slutar aldrig att växa. För varje dag gör han något nytt som får mitt hjärta att fyllas med ännu mera kärlek. Det bästa jag gjort är Melvin!

Nu går tvättmaskinen och jag ska passa på att dammsuga av hallen. Behöver visst göra det jämt nuförtiden. Sen blir det lunch och en liten nap på det ;-)
KRAMAR!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback