Måste fly härifrån!!!

Knack knack, bank bank, dunk dunk, borr borr. Så låter det just nu här hemma. Det är badrum i trappen som håller på att renoveras. Men mitt huvud pallar snart inte mer. Allt hammrande och slamrande gör mig tokig.
Jag kan inte koncentrera mig på något. Min lunch blir lidande, kan inte äta i detta ljudväsen. Så det blir en varma koppen, orkar inte med att tugga min föda.
Som tur är tar Melle det hela med ro. Han ligger och sover efter ha ätit lunch och lekt lite. Men han kan sova genom det mesta den ungen =) Även om det ibland känns som om hela kåken ska rasa samman.

Idag ska vi iväg till huset igen. Dom har börjat sätta kakel i badrummet och vi tänkte få ta ett span innan dom går hem för dagen. Kanske också hinna mäta bänkskivan!?
Blir att hämta älsklingen på jobbet och sedan åka till huset. Han slutar redan vid 15.30 idag så vi tänkte hinna dit innan jobbarna går hem.
Efter det tar vi  en sväng till IKEA för att titta lite. Kanske beställa en bänkskiva, vem vet?! ;-) Är sjukt sugen med på deras köttbullar, så det blir nog middag där ikväll. Kanske ingen lyx men gott är det =D

Nu ska jag återgå till min lilla kopp och hoppas på att jag orkar med att svälja!? I det här ljudet är det så tillochmed tankarna glömmer vad dom ska komma ihåg.
Önskar er en trevlig fortsättning på dagen!


Och en sak till. Idag har tu blivit tre! I överkäken tittade idag Melles tredje tand fram =D Började känna den i lördags, så det går snabbt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback