Mellis i friska luften

Vilken härlig liten promenad i hade i eftermiddags. Solen sken och den värmde gott. En helt perfekt höstdag!
Blev en liten walk till Sofies föräldrar där vi hämtade lite frukt från deras trädgård. Det är ett överskott av plommon, äpplen och rabarber. Massor med höstgodsaker, så bakning står på schemat ;-)
Så det blir en sväng dit imrgon på förmiddagen för att plocka lite mer. Tog inga rabarber idag men imorgon då ni. Ska passa på att skriva ner och lägga in i fryspåsar i frysen. Så är det bara att ta fram och hälla i en form om man ska ha främmande. Ska göra samma sak med äpplena.

Så idag blev det en liten fruktbägare ute i eftermiddags solen för Melle. Får ju inte vara slarviga och missa något mål med mat såhär den första dagen =)
Melle åt på bra, dock hade han nästan hela ansiktet fullt med pure ett tag. Men vad gör det, han är ju SÅ söt ;-) Och efter det blev det lite tutte med. Hade gärna tagit med mig en banan eftersom jag bara försöker amma honom på nätterna nu. Men det är smidigt att ge när inget annat finns i närheten.


Med småbarn blir det gärna lite kladd =)

Nu ska jag koka til nappar till lillkillen och börja fixa med lite mat till älsklingen. Han kommer hem sent idag, har J. Lite trist med tanke på att Melle oftast sover när han kommer hem. Vet ju att dom saknar varandra minst lika mycket på dagarna. Men imorgon är det fredag och helg, då kan dom mysa massor =D

Happy torsdag på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback