Mycket som händer nu

Igår när vi åkte till Bauhaus för att handla så såg vi på väg ut på motorvägen en till liten nock sticka upp vid vårat hus. Kunde det vara så att carporten var på plats?? Måste bli en koll på huset imorgon bestämde vi.
Och idag åkte vi förbi en sväng efter att ha spenderat en härlig för- och eftermiddag hos min bror med familj. Bjöds på god lunch och fika, så vi var mer än nöjda när vi åkte därifrån för att titta på huset.
Och mycket riktigt så hade vi fått våran carport. Och eftersom det är helg så jobbade ingen med huset, så vi passade på att titta in lite gonom fönstren. Man är ju liten nyfiken ;-)
Och köket var redan på plats, plus alla vitvaror. Såg mycket fint ut kan jag lova =D Är inte så jag längtar mindre nu till huset.


Nu har bilens lilla hus också kommit =)

Det går verkligen fort nu. Känner att man nog får åka ut till huset flera gånger i veckan för att hinna med allt som händer. Om ca en månad är det en första besiktning av huset. Fattar ni hur snart det är!!??


Lite mer har hänt på framsidan sen vi var där sist.

Det blir nog att åka en sväng på tisdag och se om något mer har kommit upp ;-) Ska även kolla om vi kan få gå in och mäta upp hur mycket bänkskiva som kommer gå åt. Har ju valt att köpa en ny eftersom det inte fanns några fina att få med huset. Så en sväng till IKEA är också inplanderad den här veckan.

Nu blir det att fixa till sig för sängen. Börjar att bli lite trött nu efter en helg med mycket på To do listan.
Imorgon får vi se om vi flyr hemmet. Dom ska påbörja renovering av badrum i trappen och det kommer att föra ett väldans liv. Vet inte om varken jag elle Melle orkar med det!?
God natt och sov så sött!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback