Nu hoppas jag att det vänder!

Det blev en liten sväng till Barn på sjukhuset igår kväll. Vi befarade att lilla hjärtat fått krupp.
Han började att hosta ännu mer på kvällen när han skulle somna. Blev så jobbigt för honom så han inte kunde somna. Så tillslut gick han och Christian ut och satte sig på ballkongen invirade i ett stort duntäcke. Men när inte det ville hjälpa ringde vi till sjukvårdupplysningen. Där fick vi besked att det vara bara att komma upp. Dom skulle vänta på oss på barnavdelningen.
När vi hade kommit dit blev hostan lite bättre men fortfarande såpass jobbig att han inte kunde somna. Så vid 22.15, ca 1,5 timmar efter vi kommit dit somnade han. Och så han sov, för när läkaren kom in strax innan 23 sov han som en klubbad säl.
Beskedet vi fick var en lätt form av krupp. Han behövde sitta upp när han började hosta och trösta honom mycket så han blev lugn. Skönt med tanke på att i båda våra familjer har syskonen haft krupp.
Natten var ganska lugn, fick sitta upp och sova med honom i soffan i ca 2 timmar. Efter det blev det att sova halvsittandes i vagnen occh det funkade ganska bra. Han sov till 6.30 ungefär, då fick han krypa ner i sängen och somnaa om hos oss.
Så imorse vaknade hela familjen ca 10 på morgonen =) Tror vi alla behövde sova ut efter dessa nätter med lite mindre sömn än vanligt. Får bara hoppas att det blir bättre nu och inget nytt tillkommer!?

Nu blir det att äta. Ä riktigt hungrig och dagen till ära är det hemmagjorda hamburgare ;-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback