Nu testar vi nya rutiner

Nu sover Melle lite middag, hoppas på att han sover längre än 20 min som han gjorde på förmiddagen??!! Han behöver sova i minst 1 timme för att inte bli trött och gnällig senare ikväll.
Idag är ju sista dagen med pencilinet och idag börjar vi med lite nya rutiner. Måste försöka få till lite bättre nätter. Nu har han vaknat mycket pga att han varit sjuk men han skulle behöva sova mer om nätterna. Eller det gäller både mig och honom, vi måste bli lite mer utvilade helt enkelt =)

Så igår när jag och Sofie satt och tog en liten snabb fika/ammningsstund på stan pratade vi lite om just detta. Skönt att ha henne som ändå har 2 barn och lite mer erfarenhet än jag. Bra att ha någon att bolla lite ide`er med.
Så jag fick lite tips av henne som jag kunde testa. Hade funkat bra för henne med Alfons, så nu hoppas jag att det ska funka lika bra för oss!?
Vi ska helt enkelt ge honom mer mat, så att han blir mer mätt under hela dagen. Kanske är därför han vaknar på nätterna och vill äta så ofta?! Får han bara flera småmål med mat mellan dom stora kanske han känner sig mättare på natten. Finns en bra grund när han väl går och lägger sig!
Nu ska vi bara få lite bättre ordning på vällingen också. Bad om lite tips av Erika vår BVC sköterska igår när vi var på Myran. Är älsklingen som ska testa den biten tyckte hon. Så till helgen kör vi igång på allvar =)


Håll tummarna för oss nu att vi får en lite bättre natt inatt!?
Mamma vill bara få sova liiite mer om natten, min lilla skatt!

Nu ska jag ta och äta lite lunch och sen lägga upp fötterna på soffan. Senare i eftermiddag blir det en liten walk med Sofie och barnen. Vi ska gå och hämta lite frukt hos hennes föräldrar. Och jag är sugen på rabarber kan jag lova ;-)
Ha en underbar fortsättning på denna torsdag!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback