A lovley day!

Som vi har njutit av den här dagen. Den har spenderats ute i solen, på balkongen hos mina föräldrar. Vilken energikick det har varit =D
Tyvärr blev det inget besök i Trädgårdsföreningen och deras lekpark. Melle lekte och hade så skoj ändå. Nu fick han springa ut och in bäst han ville. Får bli ett besök imorgon kanske?! Verkar som om det fina vädret ska hålla i sig. Och jag klagar inte =D


Älsklingen satt ute i stolen på eftermiddagen och bläddrade i sin leksakskatalog.

Trodde Melle skulle slå rekord i att vara vaken idag. Han sov 45 min innan vi åkte på förmiddagen för att lämna bilen. Efter det var han vaken fram till kl 16, utan något gnäll. Helt otroligt för han brukar alltid visa att han är trött men inte idag. Fast det tog knappt 3 min innan han somnade i vagnen. Precis innan vi skulle gå och hämta bilen. Sen vaknade han när vi skulle lyfta in honom i bilen =) Fast vi har haft en glad kille här hemma under kvällen. Hade jag aldrig gissat.

   
För första gången i år fick Melle springa runt på balkongen.

 
Efter idag längtar man ju inte direkt mindre till våren & försommaren.

Imorgon ska ni få se vad jag fyndade på stan. Fick ge 40 kr för den och till helgen ska den fixas till =) Jag är verkligen helnöjd med inköpet och kommer att besöka denna butik oftare.
Ska nu ta kväll och bara njuta av den här dagen. Blir även lite massage, ryggslutet värker lite idag men det hör graviditeten till. Men det är aldrig fel att bli lite extra bortskämd ;-)

Puss puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback