Är det nu kriget börjar?!

Hej vackra du!
Idag tog jag och Melle lite sovmorgon. Det betyder att vi sov till 7.30 =) Det i kombination med bra sömn på natten gör att energi finns till att springa ett helt maratonlopp ;-)
Så under morgonen har Melle fått ta ett bad och jag kör just nu en tvätt. Melle lyckades att skita ner sina jeans igår kväll när vi var i garaget och bytte olja på farfars motorcykel. Han såg ut som en riktig meckarkille när vi åkte därifrån =) Kanske är inom verskstadsbranschen han har sin framtid?!

Är det någon mer än jag som börjat att känna av pollen?? Är småsnorig och ibland kliar det som attan i halsen. Märker framförallt av det när jag varit ute. Vill inte vara med om att jag håller på att bli sjuk. Man vet aldrig nu när man klär sig lite tunnare om man åker på något.
Blir att besöka apoteket imorgon när jag fixat naglarna och köpa några tabletter. Så här kan jag inte ha det, att sitta och snora är inte skoj.

Ska fixa till mig nu och hoppas på att Melle somnar en stund. När han vaknar måste vi åka och handla. Mycket som gapar tomt i skåpen. Bla ingen oboy hemma, KRIS!
Ha en skön start på dagen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback