Åskmoln/ljusblå himmel

Har inte tagit mig tiden och berättat så mycekt om hur det gick igår på Nikemottagningen. Inte mer än att vi fick som VI ville. Tänkte lite snabbt beskriva hur det hela gick till =)

Fick först av allt göra ett UL. Förra vi gjorde den 23 dec var ju ett obligatoriskt andra UL. Då hade vi en urmysig barnmorska vid namn Kajsa. Efter det UL fick vi reda på att hon hade varit med och förlöst Christian. Lite tråkigt tyckte vi att det var att vi fick reda på det efter. Hade ju varit skoj och berättat det för henne =)
Men så igår när vi satt där och väntade på att få komma in, så öppnas dörren och ut stiger Kajsa och ropar in oss. Gissa om vi blev glada! Så det blev ett kärt återseende =) Hon tyckte bara att det var roligt att träffa på "barn" som hon varit med och hjälpt till världen.
Milton såg ut att ha det mycket bra därinne i magen. Han väger 2880 g, vilket är ca 11 % över snittet. Så han är en stor och bestämd kille. Tydligt när han "försöker" gömma sig i magen ;-)

Efter fick vi gå direkt till speciallist mödravården, där Nikemottagningen finns. En ny läkare som var bättre en den förra. Åsa var väl mer förstående och pratade mer om för och nackdelar. Men man hörde tydligt att deras spår var en vanlig förlossning. Efter nästan 30 min, frågade hon och det fanns något som fått mig att ändra tankesätt. Mitt svar blev nej. Men känslan var att "nu ger jag upp". Jag är SÅ NÄRA mållinjen men jag orkar inte kämpa mer. Jag lägger mig hellre ner och ger upp!
Christian såg det på mig och blev riktigt förbannad. Han förklarade att "bollen låg hos dom". Om hon ville ge mig ett snitt så gör det, annars söker vi hjälp hos den privata vården. Där kan man göra snitt mot betalning. Vilket vi var villiga att ta. Och efter en del prat så säger hon att om jag vill ha ett snitt så bokar vi in det.
Att höra dom orden är som att känna en sten släppa från hjärtat. Så otroligt lättande och det känns som en av dom största vinsterna jag och Christian varit med om. Är så otroligt glad att jag har en sådan underbar man, som hela tiden gett mig 100 % stöd. Tröstat, lyssnat och varit helt fantastisk sen dag 1. Älskar dig ♥
Nu väntar jag bara på besked om exakt dag. Men mellan 7-10 dagar innan BF blir det av i Norrköping.

Så med sol i hjärtat lämnade vi sjukhuset med lätta steg. Att komma ut och mötas av den underbara dag var helt fantastiskt. Den har varit en lång och jobbig resa men nu ska vi bara njuta av den sista tiden.
Snart är vår familj helt komplett. Min älskade lilla familj 


  
Det finaste och härligaste vi gjort!

Dags för lunch och sedan ska vi åka iväg till Ikano. Fick en mysig middagsinbjudning till Fam Lööke ikväll. Det ser vi verkligen fram emot =D


Kommentarer
Angelica säger:

Kul att höra!!! GRATTIS! (säger man så?) haha

Kramar

2010-04-15 | 15:06:25
Bloggadress: http://aimeesmom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback