"Bakom mina solglasögon"


En glad kille i eftermiddagssolen.

För en stund sen kom vi hem från ett trevligt middagsbesök hos Melles gudfar Mike. Vi har ätit taco och tittat på film, lovely! En perfekt avslutning på den här veckan.
Innan vi åkte till Mike passade vi på att tvätta bilen. Solen gjorde att vi inte kunde ignorera att den började bli lite smutsig. Så det blev att ta en sväng till tvätthallen =) Nu har vi en ren och fin bil igen. Mycket tack vare tvätthinken vi fick av Andreas i fredags, TACK =D
Efter tvätten blev det att torka av vatten mellan dörrar och lister, sådant som man inte kommer åt med vattenskrapan. Under tiden sprang Melle runt i solen och hade skoj. Skrattade och livade upp stämningen på parkeringen. Går ju inte att bli annat än lycklig av honom =)

 
Melvin är precis som sina föräldrar. Så fort solen är framme sätter man på sig en par solglasögon och njuter. Tror han tycker det är riktigt skönt för ögonen. Har inga problem med protester när vi sätter på dom i allafall.

Snart ska vi krypa ner i sängen och bara mysa. Känner att den tidiga morgonen börjar ta ut sin rätt nu. Imorgon blir det att lämna bilen på service igen. Listen och några gummisaker på stötdämparna bak ska bytas. Mycket skoj! Som tur är ska inte bilen lämnas så tidigt som möjligt utan det räckte med 9,30, tack!

GoD kVäLl! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback