Bra investering!

Hej på er! Har det fallit blötsnö hos er den här morgonen också? Deppigt att se nu när våren varit på besök. Man blir lite för van vid de härliga temperaturerna och den värmande solen.

Vi har haft en natt med orolig sömn här hemma. Delvis så sover jag illa för Milton vaknar till liv på kvällarna. Sen har jag en del värkar och tryck, så sova gör man i perioder. Sova 2 timmar och vara vaken 1 timme. Och mitt allt detta upp och kissa =)
Men inatt har även Melle sovit oroligt. Han har vaknat säkert 5 gånger och varit ledsen. Han somnar in men vaknar efter några timmar och är ledsen. Är säkert hemska drömmar men man blir lite orolig att det skulle kunna vara något annat. Att han har växtvärk i benen eller ont i magen. Är inte lätt när dom små inte kan säga vad som är fel!

Igår köpte jag den vind - & vattentäta jackan till Melle. Passade på när jag hade 25 % på ett köp. Fick betala 300 kr för den istället för 400 kr. Nu känns det som han verkligen har användning för det om han ska vara ute och leka. Blötsnö och kallt väder gör att det lätt går åt. Hade jag inte räknat med när jag såg kläderna första gången nu under våren =)
Det som var bra med jackorna och byxorna är att dom är stora i storlekerna. Både jacka och byxa kommer passa i höst för lillkillen. Bra att ha på dagis om dom ska vara ute och busa. Kanske inte kommer passa hela hösten men ett tag i allafall.

 
Tyvärr fanns inte byxa och jacka i samma färg i hans storlek. Men det passar ganska bra ihop ändå =)

Idag väntar ett besök på banken. Ska träffa vår bankman och gå över alla lån och sparande. Skönt att kolla om vi kan göra några ändringar. Och sen fixa med sparande åt Milton också. Idag sprarar vi 300 kr varje månad till Melle. Så det blir något liknande även till Mille.
Men det är senare i eftermiddag. Först ska jag åka och köpa lite färs och bunkra upp med i frysen ;-) Och hämtaa älsklingen på jobbet.
Melle får vara hemma hos mormor & morfar under tiden som vi är på banken. En liten kille som har myror i baken tycker nog inte att det är så kul med bankmöten där man måste sitta still =D

Dags för att hänga upp tvätten och sedan ska jag ta mig en latte och bara slappa. Melle har somnat och jag hoppas att han kan sova ett tag. Han behöver det eftersom han oftast bara sover på förmiddagarna nu.

HAPPY TORSDAG!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback