Envisheten själv

Måndag, ny vecka med nya saker på schemat. Stora händelsen är på onsdag då vi ska på nytt UL och träffa en ny läkare på Nikemottagningen. Så då hoppas jag verkligen på att få ett klart besked om ett eventuellt kejsarsnitt. Börjar bli dags nu, med tanke på att det bara är ca 5 veckor kvar innan Milton är beräknad att komma.
Idag blir det att lämna bilen på service igen. Roligt med tanke på att vi tänkt åka till Myran och träffa Sofie och barnen. Men är det inte sjukdommar som kommer ivägen så är det något annat. Nästa måndag SKA vi verkligen dit, inget ska kunna stoppa oss då ;-)

För en liten stund sen somnade Melle efter mycket bök och stök. Ibland vet jag inte hur han tänker den lilla fransen. Han är så trött så han håller på att falla ihop på golvet. Men sova ska han inte. Så fort han kommer ner i sängen börjar han härja. Han skakar hela sängen, slänger nappen på golvet och är allmänt gnällig. Inte ska han sövas i famnen, blir som en hal ål =) Utan man får lägga honom ner, ge honom nappen och säga god natt. Och så gör man så några gånger och tillslut ger han upp och somnar.
Igår hade han somnat sittande i sin säng efter lunch. Älsklingen hade tyckte så synd om honom när han kom in för att titta till honom. Förstår inte hur han lyckades att somna så!? Men det är en liten tokunge vi har fått ;-)

Ska passa på att fixa till mig nu. Packa skötväskan och sedan bege oss. Blir en dag ute i det sköna vädret. Långpromenad och träffa mamma en sväng. Kanske även besök på någon lekpark, troligtvis Trädgårdsföreningen. Finns inte så många andra alternativ inne i stan. Sitta inne vill jag inte göra idag i allafall.

Ha en skön start på veckan kära vän!


Kommentarer
Anonym säger:

Ska du säga milfen;-)

2010-04-12 | 13:18:24
Bloggadress: http://fiuten.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback