♥ Finns inte ord för hur mycket jag älskar dig ♥

Peppar peppar så ser det faktiskt ut som om Melle börjar att bli lite bättre. Han har nästan ingen feber längre, knappt 38. Och det är 4,5 timmar efter att han fått alvedon.
Under eftermiddagen har haan varit riktigt pigg, leket massor. Har även fått i sig massor med nyponsoppa, glass och lite bulle. Mormor hade bakat vaniljbullar och självklart fick Melle några. Nästan en hel bulle och nyponsoppa med glass gick ner på eftermiddagen =) Härligt att se. Han åt även lite nu på kvällen innan han somnade, så aptiten börjar nog att återkomma!?
Passade på att lämna påskkort som skulle blivit postade i veckan men nu hanns det inte med. Skyller på alla dessa sjukdommar ;-) Men mormor och morfar fick ett. Sen lämnade Melle även ett till farfar och Mahnaz. Var där en snabbis och lånade en kamera. Ska till Kålmorden imorgon...om inte Melle blir sämre eller inget bättre alls. Då vill vi ha en bra kamera att ta massa kort med. Så dom fick sitt kort då =)
Passade på att tvätta bilen på vägen hem, Melle hade somnat så skönt. Och då lät vi honom sova och fick en ren bil =) Pappa bytte även däck på den tidigare under dagen. Nu är den redo för att möta våren!


En hängig kille på förmiddagen. Efter en lång skön nap så vaknade en pigg kille upp =)

Tror Melle tyckte det var skönt att åka lite bil. Han fick inte vara ute något, vilket han nog hade gillat. Har stått och kikat ut genom fönstret i dörren. Han kommer nog att gilla att vara ute i vårluften imorgon men det blir att vara påklädd. Får inte bli kall och riskera ett bakslag i tillfrisknandet.
Älskar den här lille killen så otroligt mycket. Är så lycklig över att ha honom, mammas grisunge! Han är MIN välsingelse ♥
Nu ska jag förbereda det sista för överraskningen som ska vara klar tills imorgon. Hoppas nu verkligen att den blir så uppskattad som jag hoppas på =)

Ha en fortsatt mysig långfredag!


Kommentarer
Angelica säger:

Det låter som några riktigt förjävliga dagar ni haft!! Tycker verkligen synd om och håller alla tummar för att ni alla ska bli friska och krya.Kramar till er alla och en speciell till er guldklimp! =)

2010-04-03 | 00:00:59
Bloggadress: http://aimeesmom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback