Flörtande golfare

Sitter här uppkrupen i soffan. Har precis druckit en latte efter en god middag. Melle sover och jag har älsklingen som sällkap, kan inte bli bättre för tillfället.
Dagen har försvunnit alltför fort. Tyckte det var nyss jag vaknade av Melles skratt som kom in i sovrummet. Han har varit världens mysigaste unge idag. Lekt, busat och skrattat så det stått härliga till =D Har även hunnit med att flörta en del med damerna, en liten Casanova vi har =)
Det där med att flörta är något han göra ofta. För det mesta när man gör det tillbaka men ibland kommer det helt av sig självt. Är oftast när någon är glad och skrattar åt honom. Då blundar han hårt med ögonen och ler från öra till öra. Han ser så gullig ut min lille prins!


Kan tro att han ätit något surt men det är bara Melle som flörtar med sin mamma =D

En av Melles favorit leksaker just nu är plastgolfklubborna han fick i julklapp. Ställde undan dom för ett tag sen men tog fram dom förra veckan när jag bytte ut lite leksaker. Sen dess går han runt här hemma och svingar med klubborna. Än har allt klarat sig från skador och då tänker jag framförallt på lillkillen själv. Men även hemmet är intakt.
Är till sin pappas förtjusning som han går runt och slår med klubban. Värmer en golfande pappas hjärta att se sin son med en klubba i handen. Får bara hoppas att Melle finner golf intressant, för i såfall har pappa och farfar någon som håller dom sällskap på banorna =)


Han har inte hittat dom rätta greppen än men det kommer...

Snart blir det att fixa till sig för sängen. Ska se klart 2:a perioden på hockeyn sen avslutar jag med att se 3:e inne i sängen. Känner att jag har lite söömn att ta igen efter natten.
Imorgon står storstädning på schemat. Måste dammsuga, moppa golv och torka av här hemma. På kvällen är det ladiesnight. Då kommer Sofie och Emelie hem hit och äter lite innan vi åker till stan för lite tjejkväll på en resturang. Där ska det bjudas på modevisning och annat skoj. Ser jag verkligen fram emot =D

KrAmAr!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback