Härlig känsla!

Sitter med altandörren öppen. Utanför i vagnen ligger Melle och sover, har han gjort i snart 1 timme. Det HÄR är vår =D Längtar bara till vi har ett altandäck att gå ut på men snart kan vi börja bygga ett. Kommer bli så snyggt ;-)
Snart tittar Mr Mikie förbi på lite mat och skitsnack. Kan vi behöva efter att ha fått lägga en halv månadslön på servicen av bilen. Att några timmars jobb kan kosta SÅ mycket??!! Det begriper inte jag. Och sen att man inte beställt hem listen till bilen som dom sa tt dom skulle göra, det förstår jag inte heller?! Sen har visst stötdämparna bak på bilen gått sönder. Hur kan det gööra det på en bil som är 2 år?? Vill inte veta i vilket skick den kommer vara om yttligare 2 i såfall.
Nej nu glömmer vi det och går vidare. Inget blir bättre av att älta det. Och heller lägga dom pengarna den här månaden än nästa då Milton kommer.

 
Melvin med sin kusin Emma igår. Hon visade pruttslem som enligt Melle var mycket intressant att lyssna och titta på =)

Nu ska jag fortsätta att njuta av den här dagen, allt är faktiskt inte helt åt fanders. Har haft en mysig dag hos mina föräldrar med mammas hemmagjorda goda mat =) Varit på IKEA och sparat pengar. Mitt inköp var tillfälligt slut ;-) Och snart kommer Mike hit och avrundar kvällen på bästa sätt.
Sen får vi inte glömma att älsklingen är ledig imorgon. Så en familjemysdag blir det =D

Älska livet kära vän!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback