Hmmm, oss med småbarn då??

Satt och kollade lite på nätet om Valborgseldar. Här i Tallboda har vi en eld inte alls långt från där vi bor. Men det jag reagerade på var hur sent alla eldar tänds. Har inte varit och tittat på någon eld på hur många år somhelst. Så jag har nog glömt bort vilken tid på kvällen man brukar tända dom.
Här hos oss kommer den tändas 21.15 och på alla andra ställen i stan mellan 20.30-21.30. Är det bara jag som tycker det är lite dumt?! Jag tänker mig att dom minsta barnen kanske inte orkar att vara vakna så länge. I allafall kommer inte Melle kunna det. Vid 20 på kvällarna är han helt slut och vill inte mycket annat än att sova.
Tycker det skulle varit trevligt att ge sig ut och titta på elden och mysa lite. Men tyvärr får vi nog hålla oss hemma och ha det härligt. Tyvärr ser väl det inte ut som om några vädergudar ska vara med oss heller.


Vi får nog skippa elden i år och titta på den på tv istället!?

Till nästa år efterlyser jag eldar som tänds liiite tidigare så dom barn som är trötta "sent" på kvällen också kan få se hur vi firar in att våren är här!

Nu vaknade min lilla prins =D Dags för lunch och sedan handling innan vi hämtar pappa på jobbet.

Puss puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback