I väntan på ett sovande troll!

Sitter i soffan, klar för att möta denna tisdag. Melle vaknar tidigt, runt kl 6 varje dag. Så det gör att vi är uppe tidigt och när man kommer upp vid 6.30 hinner man med mycket på morgonen =)
Melle valde att somna tidigt idag, redan vid 7.45 ungefär. Så jag passade på att slänga på en tvätt, moppa alla golv och plocka lite. Efter det blev det att fixa till sig så man är klar. Funderar på att ge oss ut en liten sväng när han vaknar. Lite lek och frisk luft innan lunch, aldrig fel. Sen all snö försvann har vi kunnat gå ut och leka i lekparkerna här vid oss. Innan var det ju närmare 1 meter oskottad snö =)
Känner att man får sådan skillnad i humöret om man är ute lite varje dag. Inte lika trött och seg, energin fylls på. Och sedan tycker Melle det är skönt att få komma ut och inne vara inne hela dagarna.

Kramar!


Kommentarer
Angelica säger:

TACK!

Vi hoppas oxå på tillfriskning snart. Blev så "sugen" på att moppa av våra golv när jag läste att du gjort det... behövs verkligen här med, men finns inte riktigt ork till det nu. hahaTa hand om er och ha en riktigt härlig dag i solen!! Kramar

2010-04-13 | 12:36:35
Bloggadress: http://aimeesmom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback