Lek i alla former

Vilken dag det blev, kunde nog inte börja helgen på ett mer härligt sätt =)
Först ett besök på stan med Sofie och Agnes. Vårvärme och solsken gjorde början av vår tur mycket skön. Men tyvärr så försvann solen mot slutet. Fast jag klagar inte, hade en mysig dag på stan med min donna. Lite shopping, fika och griltalk = alltid lika trevligt =)
Ser även ut som om det kommer upprepas imorgon. Vi både ångrade oss att vi inte slog till ;-) Men då får vi lite tid att ses igen, aldrig fel det!
Kom hem med en duk som jag hittade billigt på rean, glasunderlägg även dom på rean =) Men det bästa var nog allvädersbyxan till Melle. Nu kan han vara ute och leka i alla väder. Tidigare har han fått haft sina termobyxor och det är lite väl varmt nu. Blir att fixa jackan också. Men Bra kvalitet = dyrare pris. Så den får vi ta om någon vecka eller tidigare om någon vill sponsra Melle ;-)

Kom hem strax innan älsklingen kom från jobbet. Lite dammsugning innan farmor, Anders och faster Milla kom förbi på fika. Dom hade med sig några presenter till lillkillen. Bortskämd han är av sina nära och kära.
Han fick en boll som han kan leka med både ute och inne. Provade lite lätt att sparka på den efter badet. Kanske finns en liten fotbollsspelare i honom??!! Sen fick han även ett par nya jeans. Är ett par "växa i jeans" ;-) Vi tackar så mycket för det!
Fick en massa bra tips och ider av Anders. Kommer även få hjälp av honom med mycket till våren och sommaren. Underbart med hjälp, speciellt av någon som är utbildad =D Så nu kommer vi få en mur på framsidan som blir proffsbyggd!


Nya fina saker!

Ska återgå till hockeyn nu. Har verkligen börjat på sämsta möjliga sätt. Hoppas att dom rycker upp sig till dom två sista perioderna, annars ser det mörkt ut.
Enjoy your evening!


Kommentarer
sofie säger:

tack för idag gumman. var supermys =)

2010-04-08 | 20:16:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback