Ordning & reda!

Nu har vi landat hemma i svarta huset. Haft en härlig dag även om det har gått i ett. Men av någon anledning blir kvällsmyset liiite underbarare ;-)
Blev en sväng på IKEA under eftermiddagen. Skönt med inte så mycket folk. Dock så fanns inte allt vi behövde. Skulle ha haft plastbestick till Melle och nya plasttallrickar men inget av det fanns. Kommer nog behöva saker när Mille kommit så vi kan köpa det då =)
Men den stora anledningen till att vi åkte till det stora varuhuset var för att köpa korgar till hallen och vardagsrummet. Klädhängaren i hallen har sett ut som ett mindre kaos. Mössor, vantar, sjalar och annat smått & gott har trängts. Så några korgar gjorde susen. Nu har allt sin plats!


Nu ligger alla mössor i en korg och Melles saker i en. Lätt att hitta när det behövs!

Till vardagsrummet blev det fyra korgar till byrån vi köpte för några veckor sedan. Lite extra förvaring skadar aldrig att ha ;-) Blir att sortera och fixa under helgen.


Korgarna var som gjorda för byrån =) Kanske beror på att dom kommer från samma varuhus ;-)

Har en MYCKET trött kille här hemma. Han har enbart sovit 1 timme under hela dagen. För lite för honom, så ikväll blir det tidig sänggång för honom. När han väl har somnat så blir det sushi och Avatar, MYS!Kommentarer
sofie säger:

nästa gång det vaknas sushi så är ni tre vuxna i familjen... jag rymmer hemifrån då =)

2010-04-30 | 21:36:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback