Påskafton 2010

Igår bar det av till Kålmorden med Melles farmor, fastrar och respektive. En helt underbar dag med SOOOL och skönt väder. En påskafton som inte kunde bli mycket bättre!


Melle fick låna kusinen solglasögon för att kunna se alla djuren lite bättre.

Melle var mycket bättre även om han inte var helt kry. Tog lite tid innan han kom igång. Ville mest sitta på armen eller i vagnen. Inte gå, närheten som han vill ha nu när han inte är helt kry. Men efter ett tag kom han igång och inne i aphuset sprang han runt och var riktigt glad. Härligt att se honom i action =D
Tyvärr så gick det lite upp och ner under hela dagen. När han blev trött ville han inget annat än att sova. Fast under delfinshowen höll han sig vaken fast han kunnat somna på stående fot. Tyckte nog det var kul med alla färger och musiken. Delfinerna var säkert också skojiga men det var mest alla lampor och skenet som dom gav han la sin uppmärksamhet på =)


Melle älskade att klappa getterna igår. Men ibland blev han nog lite hårdhänt så då fick vi lugna ner honom =) Men roligt tyckte han allt att det var.

Självklart var vi tvugna att besöka Barnens bondgård. Lite av dagens höjdpunkt, eftersom det finns djur där att klappa. Idag var det dock bara getterna som gick ute. Och några grisar men dom fick man inte gå in till.
När jag var mindre fanns det alla möjliga djur att klappa. Kanske blir mer senare sen till sommaren, var ju premiär förr årets säsong nu till påsken.
Melle verkade dock inte tycka det var det minsta tråkigt att det bara var getter. Han klappade på och kände sig för. Han tyckte nog det var lite roligt att klappa något annat än gosedjuren. Det här var ju lite "strävare" päls på ;-) Jag tror nog att han hade kunnat vara inne i hagen hela dagen, bara få jaga och klappa =D

 
Pappa fick hjälpa till att klappa lite försiktigt ibland. Annars hade nog Melle lagt till den stackars geten i rumpan =)

 
En utav årets nykommlingar och zebror i full fart med "making of nykommlingar" =D

Efter Kålmorden blev det påskmiddag hemma hos farmor. Tyvärr inte i lugnet tecken. Melle var inte på humör utan började nog att känna sig lite hängig, så maten fick vi kasta i oss i omgångar och ett tag efter det åkte vi hem. Tror att han inyte kände sig helt 100 % och efter en dag då vi hållt igång hela tiden ville han bara hem och sova.
Så en trött kille fick sin välling och somnade sedan gott i sin säng. Tyvärr sover han inget bra på nätterna. Inatt har vi säkert vaknat 6-7 gånger av att han hostat och varit ledsen. Den sitter nog i bröstet och gör riktigt ont när han hostar. Så då får vi gå upp och sätta oss med honom. Men efter lite dricka och sånger så somnar han om. Men det är allt att man känner sig lite trött efter snart 1 vecka med väldigt lite sömn. Bara att hoppas på att det blir bättre snart. Tror vi alla skulle uppskatta en hel natts sömn ;-)

Blir nog att gå ut en sväng och leka lite idag. Melle fick en påskpresent bestående av lastbil, hink, spade, kratta och sandkakeformar. Och att sitta inne en sådan här dag känns hemskt.
Njut av påskledigheten och solen =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback