Rekorddag!

God kväll ute i stugorna! Har kommit hem och lagt en TRÖTT kille i sängen. Är verkligen imponerad av min prins som verkar gå igenom en utvecklingsvecka. Så mycket som hänt den här veckan!
Dagen till ära har han sovit enbart 40 min.
Om jag ska vara ärlig så har han aldrig sovit så lite på en hel dag. Somnade i bilen när vi åkte till Ulfåsa och slog upp sina två blå när vi stannade bilen på parkeringen. Efter det har han inte sovit en blund.
Hade räknat med en eftermidddag och kväll med gnäll och tårar. Ack så fel vi hade, knappt något gnäll och inga tårar. Han blev lite sur när vi skulle grilla men då fick han vara med pappa och farfar ute. Genast blev han glad och härjade runt i blåsten på gräset.
Efter vi ätit så busade han runt och skrattade högt. fast man såg tydligt på honom hur han blev mer och mer trött. Rödmosigheten och fumligheten blev tydlig och vid 21 fick vi ge upp och åka hem. Melle somnade nog direkt i bilen och efter att ha fått sin välling somnade han in för natten. Nu hoppas jag på att han sover länge, så vi alla kan få lite sovmorgon igen ;-) Kan vänja mig vid det faktiskt...
Blev en lyckad kväll med grillning även om det blåste storm. Maten smakade fantastiskt och sällskapet var mycket trevligt. Melles faster Milla och hennes Jocke kom förbi. Skoj att träffa dom och kul för Melle att busa lite med dom med =D


Hittade finna utemöbler med på Ulfåsa. Perfekt färg på bord och stolar till vårat svarta hus. Blir nog att köpa blodröda dynor till som matchar dörrarna =) Men vi köpte inget, det får vänta tills senare. Verkar som om dom skulle ha det kvar hela sommaren. Sen har vi ingen plats att förvara det heller. Förrådet är fullt, så där går inga utemöbler in förän det är urrensat. Får bara hoppas att när vi köper det så har dom fortfarande rabatt på det!?

Melvin har idag sagt mamma för första gången =D Underbara hjärtat har flera gånger under dagen gått runt och ropat mamma mamma mamma. Men det är inte lika ofta som favoritordet pappa =) Men vad gör det. Är magiskt att höra när ens barn för första gången säger mamma eller pappa.
Som jag sa, den här veckan har det hänt massor i hans utveckling. Bara längtar tills han får träffa lillebror, då kommer han att växa ännu mer =D

God natt på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback