Rotting, teak eller plast??

God förmiddag! Fick sovmorgon idag =) Hela familjen sov till 8.30. Tror inte det hänt mer än om vi varit uppe halva natten?! Skönt var det i allafall och underbart att vakna till en liten kille som ligger och gapskrattar inne i sin säng. Man blir bra nyfiken på vad det är som är så skoj ;-) Lär vi nog aldrig få reda på men det är 1000 ggr bättre att vakna till än en väckarklocka!

Har redan varit nere på Ikano och bytt klänning och sprungit in en sväng på apoteket. Äntligen har dom fått in nya nappar, så det blev ett nytt packe till Melle och en nagelklippare. Älsklingen har lyckats att supa bort våran gamla. Ska ta och rensa bland Melles gamla nappar imorgon och koka upp dom nya och slänga andra.
Snart kommer även Christians pappa hit. Dom ska iväg och titta på någon motorcykel innan vi åker till Ulfåsa för att titta på utemöbler.
Har ingenbrådska att köpa dom precis nu, eftersom vi ännu inte har börjat med altanen. Kommer nog i gång med byggandet i maj någon gång. Dom kommer här i början av maj och slammar grunden på huset. Och innan dess kan vi inte bygga något. Kul kul men inget att göra åt.
Har i allafall titta lite på möbler. Och jag vet nog lite vad jag vill ha. 6 stycken stolar och ett stort bord. Många ska kunna få plats att äta. Kommer bli mycket grillning här i Boda i sommar =D
Såg en snygg grupp i trä på Plantagen men den var lite för dyr. Så just nu är jag på jakt efter något liknande. Men det finns även snygga i rotting. Men då vill jag inte ha som en soffgrupp. Utan det ska vara höga possitionsstolar. har sett att det ska finnas snygga på Ulfåsa.

Tror det hela kommer att lösa sig. Skönt att titta runt lite och få klämma & känna. Blir ju ändå inte att köpa något än på ett tag =)
Kvällen ska vi spendera hemma hos Melles farfar och grilla. Gud vad jag ser fram emot det, ska bli SÅ gott. Lite synd bara att inte Mahnazs också var hemma. Men det kommer fler tillfällen under våren och sommaren.

Önskar er en mysig lördag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback