Snälla, låt det vara det sista?!

Ja Melle bleev sjuk trots allt. Febern kom från ingensstans igår kväll, 38,2. Så det blev lite Alvedon innan vällingen. Funkade riktigt bra för han somnade som den prins han är på en gång. Natten blev lite orolig dock. Eftersom han är snossig så täpper det igen i näsan och han vaknar av att det inte går att andas ur den. Så han blir väldigt ledsen men med lite nässpray och att få sitta upp en stund i någon av våra famnar gör att han snabbt somnar om. Men det är ändå hemskt jobbigt att se hur liten han helt plötsligt är.
Han kräver otroligt mycket närhet, vill gärna vara i famnen på någon av oss hela tiden. Så nu får vi bära runt på honom men det gör mig ingenting. Är det närhet han vill ha när han är sjuk så är det självklart att han får det!

Mycket av dagen går ju åt till att sova. Men det är en orolig sömn. Så nu ligger han och pappa inne i vår säng och sover *peppar peppar*. Christian är nästan helt frisk, är nog mest orken och kraften han saknar. Hoppas bara den kommer tillbaka snart. För mer sjuka orkar vi inte vara här hemma. Friska och glada, så vi kan busa massor =)
Ikväll ska vi unna oss att titta på LHC. Blir att köpa matchen och titta på den via datorn, fast vi kopplar självklart in den på sovrumstvn. Är den ennda tvn som har sådan ingång. Gjorde samma sak i tisdag och det var ju välinvesterade pengar. Hoppas bara på att det blir så idag med ;-)
Och eftersom matlusten börjar komma tillbaka ska vi nog laga lite god mat med. Köpte färsk potatis från egypten när vi var iväg och handlade tidigare idag. Brukar vara helt ok, så jag funderar på att göra en egen potatissallad. är så gott och sedan lite kött till det. Kommer sitta fint!


Den här överasskningen damp ner i brevlådan idag. Fick Allt i hemmet i måndags men idag kom visst en specialnummer, som jag INTE behöver betala för =D

Ska lägga mig lite skönt i soffan nu och bläddra lite i tidningen. Passar på när mina älsklingar sover. Har jag tur kanske jag också somnar ;-)
P&K!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback