Snart är det helg!

God morgon! Blev en tidig morgon idag, 5.30 valde Melle att vakna. Men då har han sovit riktigt bra inatt. Han låter mycket i sömnen, så några gånger per natt vaknar man av hans ylande men vi slipper att gå upp. Skönt att vi fått ordning på nätterna, inget  problem med välling längre eller tårar. Var bara när han var riktigt sjuk som han ville ha mycket närhet.
Det som är skönt med att komma upp tidiigt på morgonen är att mycket hinner att göras. Kör just nu en tvätt, har plockat lite och nu ska jag ge mig på badrummet. Dags för veckorengöring =) Melle har redan somnat sin förmiddagsnap, den blir ju tidigare när man väljer att vakna så tidigt =P

Älsklingen jobbar bara till 14 idag och efter det tar vi helg här hemma. Han är ledig imorgon och hela helgen, tror inte att han ska ha J. I såfall gäller det bara några timmar och det kan vi ta. Annars ska vi bara mysa hela familjen. Promenader, lekparken, laga god mat och bara vara. Det är skönt och framförallt viktigt!
Vi kickar igång helgen med fikabesök i eftermiddag av Melles farmor, Anders och kanske faster Milla. Blir lite lagom mysigt det.

Nu kallar badrummet på mig. Lika bra att få det gjort så kan jag slappa lite sen ;-)
Ciao ciao!


Kommentarer
Karin säger:

Kikar ibland på din blogg och tycker den är så fin! Roligt att se vad andra folk pysslar med om dagarna. Undrar lite vad du jobbar(när du inte är hemma med din skatt) och din man jobbar med? Sen blir man ju lite nyfiken på vad du menar när du skriver att han har J? Ha en bra dag!!

2010-04-08 | 14:37:23
Lisa säger:

Tack Karin för din gulliga kommentar, den gjorde mig verkligen glad =D Alltid lika roligt när läsare lämnar små avtryck.

Jag jobbar som Stf butikchef på Lidl här i Lkpg. Ett helt ok jobb, även om många inte verkar tro det!? Min man jobbar på en "skola" med autistiska barn. Dom är ganska gravt autistiska, så skolverksamhet som bedrivs i vanliga skolor förkommer inte hos dom.

När vi pratar om att han har J, så är det en kille han har några timmar varje vecka. Jobbar som avlösare i hemmet kan man säga. Så hans föräldrar ska kunna göra andra saker. Men eftersom han är handikappad väljer jag att inte skriva vad han heter och liknande.

Har du mer frågor så får du gärna ställa dom. Och hoppas att du fortsätter att titta in =)

Ha en skön dag!

Kramar!

2010-04-08 | 15:20:21
Bloggadress: http://lafamila.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback