Solskenslek!

Var ute och lekte och gungade en sväng i solskenet innan lunch. Passade på när solen tittade fram och Melle sovit en liten nap. Han blev så trött på sena morgonkvisten att han fick somna. Men när han vaknade var han pigg och glad så vi klädde på oss och gick ut en sväng.
Även om det blåste lite var det härligt att få lite sol på nosen. Varit så grått och trist den senaste veckan att dagens strålar verkligen uppskattades av hela familjen =D Men mest av Melle som verkligen älskar att vara ute och leka nu!
Lite extra roligt idag var att några grannar med barn hade hittat ut. Roligt med våren för då kommer alla ut ur sina hus. Under vintern har alla varit inne och pysslat med sitt =) Så idag riktigt pratade vi med grannen som bor snett över oss på baksidan. Riktigt trevlig och med ett barn som är 1 år äldre än Melle. Den andra är större och går i skolan. Men det var skoj att verkligen hälsa riktigt på varandra för första gången. Så det blev mycket prat om hus, altaner och barn självklart ;-)


Gullungen sprang runt och upptäckte lekplatsen =)

Ska nu sätta mig ner i lugn och ro och ändra om utseendet lite här på bloggen. Nu när mörket börjar försvinna och vi gått mot ljusare tider börjar jag bli trött på svart. Vill ha ljusa pastellfärger, blir att sätta sig och fixa och trixa lite.
Senare till eftermiddagen blir det nog en sväng hem till Mr Mikie. Han fyllde år i fredags så lite firande blir det dagen till ära!


Kommentarer
Sofia säger:

Hej där, Skoj att du läser min blogg.. Och skoj och skoj för mig att få åter en blogg att läsa.. :D Tusen tack för erbjudandet men hade nappat om det va rätt färg, vi ska ha turkost.. :DÄr det i Tallboda ni bor?Kramar

2010-04-11 | 16:32:08
Bloggadress: http://karleksbarn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback