Som ljuv musik

Fredag och här sitter jag i soffan och tittar på min underbara son. Han bläddrar igenom Jula katalogen och pekar på bilderna och säger "titta" om allt =D Han säger några få ord, bla titta, sess (kex), ja och självklart babba. Ja han har fortsatt att säga det idag. Hjärtat gör ett extra skutt när jag hör det. Det går snabbt nu, märker att han lär sig mer och mer saker för varje vecka.
Nu kan man säga åt honom att vi ska ha skorna på sig när man går ut. Då går han till trappen och tittar på sina skor. Dom får stå där för annars äter han på remmarna, inte så fräscht när han har dom ute.
Han vet att när vi sätter oss ner på huk brevid honom för att ta på skorna så håller man i mamma/pappa och lyfter på foten. Likadant när man ska ta av sig. Så stor, så duktig!


Världens gladaste kille =D

Snart kommer Melle att vilja ha välling och sova lite. Då ska vi ha lite fredagsmys framför tvn. Har köpt godis och en ny glass. Var bara tvungen att köpa och testa, var ju vit choklad ;-)
Imorgon är det lördag och då är det laddat för familjemys. Ska åka och titta på utemöbler och grilla hos svärfar/farfar på kvällen. Årets första för vår del, ser jag MYCKET fram emot ;-)

Nu tar jag kväll och stänger datorn för dagen. Ha en underbar kväll bloggisar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback