The time of our life!

Gud vilken härlig kväll vi hade igår hemma hos Ramona och Andreas. Även Melle röjde järnet, till två föräldras skräck. Ett nytt hemmabiosystem var vi inte så intresserad att köpa den här månaden. Och framförallt inte till någon annan ;-) Som tur var slapp vi men vi fick allt jaga honom lite.
Han tyckte även att frysen var mycket intressant, där i fanns det ju mat. Kom på honom med både hamburger & korvbröd i händerna. Även några plastpåsar hittade ut i vardagsrummet, tokunge.
Var skoj att se hur glad han var när vi kom dit och självklart charmade han alla med sin fina dans till Mojjes Bananlåt =D Men vi 21 var han ganska så trött, normalt har ju han redan sovit mellan 1,5-2 timmar då. Så vi fick tyvärr bege oss hem vid 21.30. Hade mer än gärna stannat kvar men det får bli utan barn nästa gång ;-)

Vi tackar i allafall för en trevlig kväll med god mat och mycket skratt =D


 Idag har älsklingen J några timmar, så jag och Melle ska nog träffa mormor och morfar lite. Var ett tag sen framförallt mormor fick snossa på lillkillen. Tror dom både två har saknat varandra lite =)
Ska nu byta blåblöja på Melle och sedan börja fixa till mig lite. Är så utvilad efter en hel natt med sömn. Vaknade till en gång av att Melle lät i sömnen men vi behhövde inte gå upp. Att han sedan valknar mellan 6-6.30 gör inget för mig. Får man sova hela natten vaknar man pigg =D

Önskar er en underbar lördag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback