Uppe i ottan

Idag blev det tidig uppgång. Hade tid för att lämna bilen på service, dags för det igen. Och då ska man lämna den så tidigt som möjligt. Blev att åka hemmifrån strax innan 7,30. Först lämna pappa på jobbet och sedan vidare med bilen.
Höll även på att trilla omkull när jag såg vad det skulle kosta att serva bilen. Ajaj, det bränner stira hål i plånboken. Blir inte mycket skoj den här månaden ;-) Nej men man får se det så att det är bra för andra handsvärdet att serva den på utsatt tid. En bra servicebok ger betalt!
Efter gick jag och Melle på promenad hem till mina föräldrar på morgonkaffe. Melle fick en yoggi, så idag har han ätit helt ok...än så länge =) Blir nog kvar på lunch här också, inväntar att pappa ska sluta jobbet. Han jobbar bara till lunch och är inne i stan, så vi möts nog upp här hemma. Sen en sväng på stan, måste köpa solbrillor till Melle så han slipper låna Liahs =) Efter det hoppas jag på att vi kan få hämta bilen.
Ska försöka att komma ner en sväng till IKEA med. Måste kolla på lite saker, bla ett litet bord till vardagsrummet. Och sitta och titta på nätet går inte, måste känna och klämma. Men om det blir något inköp det vet jag inte. Får se hur det ser ut efter servicen.

Ha en skön start på kortveckan =D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback