Buddah loves USA

Blev en sväng till Söderköping ikväll, hela familjen. Är ju sådana härliga sommarkvällar nu så det gäller att ta till vara på dom. Tyckte nyss att hösten sakta var på väg men ack så fel jag hade. Sommaren är fortfarande kvar =)

Vi hade i allafall en riktig mysig kväll i sörping. Åt god glass på Smultronstället och gick efter det en promenad längs Göta kanal och sedan inne i centrum.
Mysig stad som jag faktiskt skulle kunna tänka mig att bo i. Men då ska man ha jobb som ligger i närheten, inte så skoj att pendla in till stan. Även om det inte är långt så vill vi gärna slippa det. Sen ska det i såfall finnas ett hus som är mycket speciellt ;-) Lämnar inte det här i första hand!
Men allt det här är bara funderingar och en gnutta drömmar. Just nu är vårat liv här i Boda. Vet att barnen kommer få den bästa av uppväxter här. Och för mig är det viktigast.

Buddah drog till med att vara vaken under tiden som vi åt glass. Inte ovanligt att han är vaken när vagnen inte rör på sig ;-) Men ikväll var han riktigt festlig och glad. Fick en lite blinkande flagga från pappas glass att hålla i. Och oj oj oj så skoj det var. Den höll han ett stadigt grepp i under hela tiden =D


Han har även lärt sig att man ska hålla ut lillfingret ;-)

Barnen sover gott nu i sina sängar. Har passat på att vara ute hela dagen. Lapat sol och fått energi, bra att ha nu när hösten snart kommer. Tydligt nu när kvällarna snabbt blir mörka.


Kommentarer
Angelica säger:

Men vilken härlig bild!! hahaa Älskar minen och fingret :)

2010-08-15 | 12:56:16
Bloggadress: http://angelicascupcakes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback