Gammelrosa

Söndagsförmiddag, nu är snart helgen över. Lika snabbt som veckorna går, lika snabbt är helgerna över. Men imorgon börjar allvaret för Melle. Simskolan drar igång igen =D Tror han kommer tycka det är minst lika skoj denna gång. Och till en början blir det varannan gång för mig och Christian. Men senare i höst blir det pappa som tar och badar. Förra gången var det jag och jag tror Melle tycker det är roligt att gå med pappa denna. Men som sagt, till en början kör vi varannan gång!

Har glömt att visa vad snygga naglarna blev den här gången. Mamma tipsade mig och svagt rosa naglar, ganska neutrala. Och jag håller helt med, riktigt snyggt. Kommer nog bli lite av en favorit ;-)
Valde en ljus nästan vit rosa och över det ett gammelrosa glitter. Det syns knappt men är cleant och det gillar jag.


Efter att ha haft färg är det alltid snyggt att ta lite mer diskret. Men för att piffa till det blev det lite silverplättar på ena nageln ;-)

Idag blir det att ta ett foto på familjen som vi kan skicka in till corren. Har inte blivit att vi gått till någon fotograf, har ju varit semester. Så farfar kommer idag och hjälper oss med att ta en bra bild =)
Men först en kopp kaffe och bara slapp. Har plcokat här hemma hela morgonen och nu sover barnen. Så jag kan med gott samvete sätta mig en stund.

KRAM!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback