Ljuva morgon!

Godmorgon solstrålar! Gud så glad jag känner mig nu när jag ser vilken skillnad det är på Milton. Min lilla prins är tillbaka och den här gången för att stanna. Detta lilla monster som bodde i honom och stal vår Buddah ifrån oss är förevigt borta.
Han har ätit en gång under natten men vaknade tidigt på morgonkvisten för att fylla blöjan. Gör mig ingenting, han verkar inte ha ont i magen längre. Hela morgonen har han suttit i vardagsrummet och skrattat och pratat. Det gör även Melle på bättre humör =D

IM A HAPPY MAMA!!!!

Är som sagt pricktest idag för Buddah. Melle kommer få vara hos mormor & morfar under tiden. Han tycker att det är roligare att vara där än med oss på sjukan.
Därefter blir det nog en liten sväng på stan. Kan inte hjälpa det men jag måste alltid skämma bort mina barn med något när dom varit sjuka. Vissa tycker säkert att det är förbannat onödigt och ja ni får tycka det. Är det inte därför det är så härligt att vi alla är annorlunda!?

Nu blir det en kopp kaffe och sen börjar förberedelserna för dagen. Måste se till att vi får med oss mat och nappflaskor nu. Det är jag inte van att behöva tänka på ;-)


Kommentarer
Angelica säger:

Det är väl inte onödigt?? Tror att det kan "hjälpa" barn att veta om att någonting gott kommer efter att man haft ont/mått dåligt/varit sjuk eller liknande. :)



Jag håller alla tummarna för att pricktestet gör er gott!! KRAMAR

2010-08-18 | 14:23:43
Bloggadress: http://angelicascupcakes.blogg.se/
Louice säger:

Det brukar jag också göra. Om inte annat att barnen blir glada så mår jag bra av att ge dem något eftersom jag mår så dåligt när de är sjuka eller har ont. Skönt att lillprinsen mår bättre, hoppas att det får hålla i sig nu. Sköt om er!

Kram Louice

2010-08-18 | 19:43:40
Lisa säger:

Tack för att ni tänker på oss, det betyder massor!

Nu är Mille en helt annan kille. Tror ärligt att hans mage krånglat hela tiden. Fr nu kan han ligga i vagnen utan att bli ledsen hela tiden och åka bil är en fröjd =)

2010-08-19 | 12:14:54
Bloggadress: http://lafamila.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback