Lugn & ro

Här sover äntligen båda barnen. Melle somnade för 30 min sedan framför sin film och Mille gav precis upp.
Har haft en hemsk morgon. Milton har varit ledsen nästan hela tiden. Han somnade 30 min vid 7.30 och när han vaknade var han ledsen. Sen dess har han gråtit nästan hela tiden. Somnade till en kort stund för att vakna och vara ledsen.
Hela tiden som han gråtit har jag fått bära runt på honom. Att bära Buddah längre stunder sliter på kroppen. Och att försöka att sätta sig ner uppskattas inte. Men jag fick nog för en stund sen och satte mig med honom i sängen. Efter lite kamp så gav han upp och somnade men varje gång jag försökte lägga honom ner vaknade han. Men tillslut var han nog så trött så han struntade i att han halvlåg på min kudde.

Avskyr att vara själv när det blir så här. Mitt huvud värker för allt skrik och för att jag inte hunnit dricka något. Melle blir även störd av det här. Och då blir han lite ledsen, inte lätt att ha två barn som skriker och vill ha tröst. Har gjort mitt bästa men det känns som om Melle blir åtsidosatt, avskyr att behöva känna så. Är nog jobbigt för honom att se att jag bär runt på lillebror hela tiden. Kan tänka mig att han tror att jag favoriserar honom men så är det inte.
Gör mitt bästa för att trösta dom båda men det är svårt. Kan inte bära på båda samtidigt, även om jag skulle vilja. Men jag tar igen det nu, sitter brevid Melle när han sover. Passar på att klappa, gosa och snussa massor på honom. Och jag vet att han känner av det!

I eftermiddag kommer en vän över med sina barn. Vi ska ta en fika och prata lite. Hon kommer med räddning, lite mjölkfri ersättning som hennes minsta inte använder längre. Kommer nog att pratas en hel del om denna mjölkallergi.
På tal om det ringde jag BVC idag och tryckte på om en tid på allergicentrum. Förklarade att det blivit värre och att vi behövde komma snart. Så Erica fixade att dom skulle kontakta oss under dagen. Tack för det!

Ska nu ta mig en lååång dusch och sedan fixa med lunchen och plocka lite. Får se ut som det gör här hemma men jag har inte direkt haft tid att storstäda ;-)
Ha en underbar fortsättning på dagen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback