Stora killar!

Dagens BVC besök gick riktigt bra, skönt. Melle fick bara en spruta och om han blir dålig av den får vi vänta och se. Det dröjer nämligen 10-12 dagar innan eventuell feber och utslag på magen visar sig. Hoppas verkligen att han klarar sig från det!?
Melle har även växt både på lägen och bredden. Och stor har han blivit, han vägde sig på ståvågen och mätte längden på mätstickan på väggen. Han är ingen liten bebis längre =)

Vikt 1/3:
10920 g
Vikt idag: 12500 g
+/-: + 1580 g

Längd 1/3: 80 cm
Längd idag: 86 cm
+/-: + 6 cm

Eftersom han skötte sig så bra och blev bara ledsen en kortis efter sprutan fick Melle en sittsäck. En fin med barbapappa på =D Den sitter han nu i och kollar på Tomas och hans vänner.
Är riktigt stolt över Melvin idag. Han bevisade för vår BVC sköterska vilken stor kille han är. Som mamma är jag otroligt stolt över honom. Och som sagt när han bara fällde några tårar efter sprutan är han världens bästa son.


Filmmys i nya säcken. Den är redan en favorit =)

För Miltons del var det dags för dom första två sprutorna idag. Att vaccinera båda mina prinsar på samma dag är verkligen hjärteont. Ingen vill få sina barn att gråta och ha ont. Men det gick bättre än förväntat.
Mille fick sina sprutor efter brorsan. Han gick ut ur rummet och lekte med pappa. Även Mille grät bara en kortis innan han sken upp som en sol när Erica pratade med honom. Skönt och nu hoppas jag verkligen att han inte får någon feber?! Än är han på bra humör och fick även han en liten present. En ryggsäck med Barbapappa!
Att vi kallar Mille för Buddah är inte mer än rätt. Min lillastora kille växer på bra, nästanh lite för bra. Trodde inte mina ögon när jag såg vad vågen stannade på!

Vikt 7/7: 6470 g
Vikt idag: 7380 g
+/-: + 910 g

Längd 7/7: 61 cm
Längd idag: 64 cm
+/-: + 3 cm

Det är ingen tvekan om att jag har gott om mat. Alltid en lättnad att se. Ska bli kul och se om en månad då han får testa pure, om han kommer äta det som en tok med!? Tvekar inte att han kommer vara lika glupsk som sin bror ;-)

 
Morgonträning!

Dags att fixa med lite middag nu innan jag återkommer med lite bilder från vår lunch/lekdate hos Löökes. Gav verkligen massor med energi i ovädret.


Kommentarer
Angelica säger:

Sötnosar är vad du har :) Skönt att det gick bra med sprutorna!

2010-08-02 | 20:37:27
Bloggadress: http://angelicascupcakes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback