Bakåtsträvaren har blivit lite av en framåtsträvare

En bloggfri dag igår = skönt! Kanske tråkigt för er men jag kände att bloggen fick läggas åt sidan för en dag. Viktigt när jag känner att tiden går lite för fort.
Var en stressig dag på jobbet igår. Mycket att göra precis hela tiden men som tur var så hade jag magen på min sida. Lite rädd för att jag skulle sitta och ha ont hela dagen men det slapp jag.
Efter jobbet blev det att åka och fixa naglarna. Nu är dom nyårsfina. Blev helfärg med gillter, man kan säga att dom är lite av ett fyverkeri på fingrarna =)

Buddah gjorde stora fram steg igår kväll när hela familjen busade i sängen. Han kröp några tag framåt, det har han inte gjort förut. Men än så länge är det bara sängen som gäller, mjukt och skönt kan jag tänka mig.
Man märker vad chockad han blir när han helt plötsligt tar sig framåt. Han tittar upp och ser ut som ett frågetecken =D Så sakta men säkert kommer han att ta sig framåt och inte bara glida bakåt. Det har ju varit hans grej men jag håller tummarna för att han knäcker koden helt snart. Är lite trött på att gräva fram honom när han fastnat under soffbordet ;-)


Det plaskas hejvilt när det badas =)

Om en stund ska jag lämna Melle hos mormor och morfar. Själv tar jag och Mille en tur på stan, vi har några saker att fixa. Vill inte att Melle ska vara ute då han haft en liten ögoninflamation som nu börjar gå över. Drag och blåst i kall luft känns inte så bra. Och han klagar inte när han får busa hos mofa och mimi som han själv säger =D

Önskar er en skön dag, den nästsista på det här året. Imorgon firar vi med dunder och brak att ännu ett år är över!
KRAM!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback